SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir tekrar aday

Bu haber 03 Temmuz 2023 - 11:31 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Övünç Demir, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 3-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan delege seçimlerinin ardından gerçekleşecek ilçe kongresinde tekrardan ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı görevine geldiği 11 Kasım 2021 tarihinden itibaren partisini ilçe siyasetinde ve sahada yeniden etkili hale getiren ve bu çalışmalarının ilk meyvesini 27 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen CHP Olağanüstü İlçe Kurultay’ında İlçe Başkanı seçilerek alan Övünç Demir, göreve bir kez daha talip olduğunu duyurdu. Görevde olduğu süre boyunca CHP Torbalı’ya 2 binin üzerinde üye kazandıran ve saha çalışmaları ile politik çalışmalarda örgüte adeta çağ atlatan Demir, 14 Mayıs’ta gerçekleşen 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP’yi yüzde 33,70 oyla Torbalı’da uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti konumuna taşımıştı. İki turda geçekleşen 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Kemal Kılıçdaroğlu’na 14 Mayıs’ta gerçekleşen birinci tur oylamasında yüzde 55,90 destek toplamış, 28 Mayıs’ta gerçekleşen ikinci tur oylamasında ise bu desteği daha da arttırarak yüzde 59,87 oranına taşımayı başarmıştı. Gerek parti içerisindeki küskünlükleri sona erdirmesi gerekse sahada yürüttüğü başarılı çalışmalarla örgüt ve ilçe halkının gönlünde taht kurmayı başaran Övünç Demir böylece adını CHP Torbalı tarihine altın harflerle yazdırmıştı.

DEMİR’DEN BEYAZ LİSTE’YE DESTEK ÇAĞRISI

Görevde olduğu süre boyunca başarılı çalışmaları ile yediden yetmişe tüm Torbalılıların takdirini kazanan Övünç Demir, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile bu göreve bir kez daha talip olduğunu duyurdu. Demir yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli yol arkadaşım, değerli partilim; Yarın (pazartesi günü) itibari ile partimizin olağan kongre sürecini mahalle delegelerimizi seçerek başlatacağız. 1.5 yıldır sürdürdüğümüz ilçe başkanlığımız süresince emek veren, çalışan, bize güç veren üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Genel seçimlerde tüm üyelerimizin çabalarıyla Torbalı’da aldığımız sonuçlar (1. parti olmamız), iktidar olmamıza maalesef yetmedi. Bu süre zarfında 102 bin seçmenimizi evinde ziyaret ettik. Partimizi temsilen Torbalılı hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde daima yanında olduk. Dinamik ve disiplinli örgütlenmeyi tesis ederek her bir oyumuza sahip çıktık. Önümüzde, 9 ay sonrasında yerel seçimler var. Şimdi yeni bir maratonun başlangıcında; safları sıklaştırarak tekrardan ayağa kalkmak için gençliğimize, görev sürecimizdeki tecrübelerimize ve sizin desteğinize güveniyoruz. Bu vesile ile “Beyaz Listeyi” temsilen ilçe başkan adayı olarak bir kez daha örgütümüzün kantarına çıkma şerefini yaşayacağım. Bugün sesimize ses, gücümüze güç katmanızı canı gönülden istiyorum. 1,5 yıllık görev süremiz boyunca İlçe Başkanlığımızın çalışmalarını takdir eden ve bu yolda emin adımlarla devam etmemizi isteyen tüm yol arkadaşlarımızı “Beyaz Liste”ye destek olmaya davet ediyorum. Geçmiş Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tekrar kutluyor, mahallelerinde delege olmak için mücadele edecek tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kongre sürecimiz partimize ve ilçemize hayırlı olsun”

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.