SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir: ‘Makamımız mahallelerimiz olacak!’

Bu haber 23 Şubat 2024 - 22:09 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, aralıksız sürdürdüğü saha çalışmalarında pazar yeri ziyaretlerinde titizlikle, uzman bir ekip tarafından hazırlanan projelerini hemşehrileri ile paylaşıyor. Torbalılıların katkılarını da not alan proje ekibi, 7/24 çalışarak güncel ihtiyaçları da yerinde tespit ediyor.

HER pazar yeri ziyaretine en az 3-4 saat ayırarak pazar esnafı ve Torbalılılarla uzun sohbetler gerçekleştiren Demir, her talebi de not alarak projelerin detaylarında Torbalı halkından gelen önerilere yer veriyor.

BİRLİKTE YÖNETMEK SAHADA BAŞLAR

BİR belediye başkanı olarak gerçek makamının mahalleler, sokaklar ve köyler olacağının altınızı çizen Demir, “Birlikte yönetmek, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik önce sahada başlar. Biz de sahadan aldıklarımızla projelerimizi besliyoruz, her detayı tek tek not alıyoruz. Görüşünü ve çözüm yollarını paylaşan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.