SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir: ‘Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu’

Bu haber 01 Mart 2022 - 0:03 'de eklendi.

Önceki gün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Kongresi’ni kazanan isim Övünç Demir oldu. Kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla delegasyonun güvenini kazanan Demir, seçimden zaferle ayrıldı.

SEÇİME beyaz liste ile giren Övünç Demir 152 oy alırken, sarı liste ile seçime giren Faruk Akpınar 122 oy, kırmızı liste ile seçime giren Yıldız Sevrikaya ise 98 oy aldı. Yalnızca dört delegenin oy kullanmadığı seçimde iki oy ise geçersiz sayıldı. Kongre öncesinde ‘Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun’ diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Övünç Demir, seçimi kazanmasının ardından da bu söylemini yineledi. Örnek bir kongre gerçekleştiren CHP Torbalı Örgütü kamuoyundan tam not alırken, seçim sonucu ‘Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu’ şeklinde yorumlandı.

İSMAİL UYGUR UNUTULMADI

ÜÇ aday da konuşmalarında Merhum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u unutmadı. Uygur’u rahmetle anan adaylar, kendisinden çok şey öğrendiklerini ve Uygur’u örnek alacaklarını dile getirdi. Övünç Demir’in İsmail Uygur’u anarken gözlerinin dolması ve sesinin titremesi, kongre salonunda herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

“İŞİMİZ DAHA YENİ BAŞLIYOR”

KESİN seçim sonucunun açıklanmasının ardından CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’i ilk tebrik eden isim, rakibi Yıldız Sivrikaya oldu. Kısa bir konuşma yapan Başkan Demir, oy kullanım oranının gurur verici olduğunu ifade ederek, oy kullanan herkese teşekkür etti. ‘İşimiz daha yeni başlıyor’ diyen Başkan Demir, genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni ikdira taşımak için var güçleri ile çalışacağının sözünü verdi. Övünç Demir’in ilçe başkanı seçilmesi, parti tabanında da büyük sevinç yarattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.