SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir, kadın kuaförleriyle bir araya geldi

Bu haber 29 Şubat 2024 - 1:17 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, seçim çalışmaları kapsamında yoğun mesaisini sürdürüyor. Torbalı’da birçok sivil toplum kuruluşuyla ve derneklerle bir araya gelen CHP Adayı Demir, bu defa Torbalı’nın kadın kuaförleriyle bir araya geldi.

OLDUKÇA kalabalık bir kalabalık bir katılımın olduğu toplantıya, Torbalı’nın birçok kadın kuaförü katıldı. Her fırsatta esnafın yanında olduğunu vurgulayan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, kadın kuaförlerin de sorunlarını, sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldı.

CHP Adayı Demir, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Esnafımızın yanındayız, İlçemizin kadın kuaförleriyle bir araya geldik; talep ve önerilerini dinledik. Ekonomik sıkıntı çektiğimiz bu süreçte tüm esnafımıza bol kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.