SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir, geçici olarak görevden uzaklaştırılan belediye başkanına sahip çıktı

Bu haber 11 Temmuz 2022 - 2:03 'de eklendi.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın çağrısıyla CHP İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, belediye işçileri ve yurttaşlar, İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a destek vermek için bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasına Torbalı CHP İlçe Başkanı Övünç Demir de katıldı.

YÜZLERCE kişi “Menderes bizimdir, bizim kalacak”, “Mustafa Kayalar yalnız değildir” sloganı atarken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Menderesliler Mustafa Kayalar’a sahip çıkıyor. Haksızlığa, darbeye karşı sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Mustafa Kayalar’ı ve Menderes’i kimseye yedirmeyeceğiz” dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın çağrısıyla CHP İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, belediye işçileri ve yurttaşlar, İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a destek vermek için bir araya geldi. Yüzlerce kişi “Menderes bizimdir, bizim kalacak”, “Mustafa Kayalar yalnız değildir” sloganı atarken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Menderesliler Mustafa Kayalar’a sahip çıkıyor. Haksızlığa, darbeye karşı sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Mustafa Kayalar’ı ve Menderes’i kimseye yedirmeyeceğiz” dedi.

ÖVÜNÇ Demir ise yaptığı açıklamada; “Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevinden uzaklaştırılması nedeniyle İl Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldık. Halk iradesiyle göreve gelen belediye başkanlarımızın asılsız bahanelerle görevden alınmasına sessiz kalmayacağız. Menderes de Mustafa Kayalar da yalnız değildir!” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.