SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir emeklilerin derdini dinledi

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:24 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in, Torbalı’nın sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında dünkü durağı Torbalı Emekliler Derneği oldu.

DEMİR, Türkiye’de her geçen gün artan ekonomik krizden en çok mağdur olan emeklilerin kurduğu Emekliler Derneği’nin Torbalı Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Emekliler Derneği yöneticileri ve üyeleri Övünç Demir’e emeklilerin içinde bulunduğu zorlukları ve gittikçe zorlaşan hayat şartlarını anlatıp, sıkıntılarını dile getirdiler.

‘EMEKLİLERİMİZİN SORUNLARINI VE GEÇİM SIKINTILARINI DİNLEDİK’

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, ziyaretin ardından, “Emekliler Derneği Torbalı Şubesi’ni ziyaret ettik. Emeklilerimizin sorunlarını ve geçim sıkıntılarını dinledik. Gösterdikleri misafirperverlik ve iyi niyet temennilerinden dolayı dernek başkanımız Hilmi Süha Ergün ve dernek üyelerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.