SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir, deprem bölgesinden izlenimlerini aktardı

Bu haber 22 Şubat 2023 - 0:20 'de eklendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkımlara neden olan deprem felaketinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ile birlikte deprem bölgesine giden CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, deprem bölgesinden izlenimlerini sosyal medya hesaplarından yaptığı duygusal bir paylaşımla aktardı

KAHRAMANMARAŞ’IN Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 9 çevre ilde ciddi yıkımlara neden olan deprem felaketinin yaralarını sarmak için Torbalı’da ciddi yardım kampanyaları düzenleyerek bölgeye gönderen CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, geçtiğimiz hafta sonu çeşitli temaslarda bulunmak üzere deprem bölgesine gitti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ile bölgeye giderek çeşitli temaslarda bulunan Demir, Pazar gecesi İzmir’e geri döndü. Adana, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş başta olmak üzere depremin ciddi yıkımlar yaşattığı yerleşim yerlerini gezen Demir, bölgedeki izlenimlerini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla duyurdu.

“ÇOĞU KARDEŞİMİZ SOĞUKTAN DONARAK ÖLMÜŞ”

DEPREMİN en çok etkilediği il olan Hatay’da sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Demir, “Hatay’da enkazlar kaldırılıyor. Bir ses duyuyorum “Çay alır mısınız?” Maraş’ta vefatları var, evleri yıkılmış sonra başkası sesleniyor “Karnınız aç mı?” Bu maneviyatın ve kadirşinas milletin bir evladı olmaktan tekrar gurur duydum. Bir gece de Adıyaman’da kaldım. Adıyaman da çok kötüydü. Yavuz Selim Mahalle Muhtarımızın söylediğine göre sadece 5000 hemşerimiz Adıyaman’ın tek bir mahallesinde vefat etmiş. Gittiğimiz her ilde İzmir Büyükşehir Belediyemizin emekçileri de sağ olsunlar her yerdeydiler, Torbalı Belediyemiz de Hatay’da ciddi katkı sağlamakta.

Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel önderliğinde bölgede yaraları sarmak için ailelerinden birçok kişiyi kaybetmelerine rağmen canla başla çalışan başta Adıyaman vekilimiz Abdurrahman Tutdere nezdinde tüm herkesten Allah razı olsun. Depremzedelerimizin en büyük sitemleri ise ilk 3 gün enkazlardaki canlarımızı çıkartacak ekip ve ekipmanların olmayışı. Çoğu kardeşimiz soğuktan donarak ölmüş. Bu konuda çok üzgünüm. Yazıklar olsun! Dönme vakti geldi, şimdi sıra tekrar ilçe halkımızın emrinde ve Torbalı’ya gelen depremzede ailelerimizin yanında olmakta. Depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” sözleriyle duygularını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.