SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir çarşı esnafını ziyaret etti

Bu haber 13 Şubat 2024 - 23:57 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Kazım Dirik Caddesi’nde çarşı esnafını ziyaret etti.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Adaylığının açıklandığı günden beri haftanın yedi günü aralıksız olarak saha çalışması yapan Demir, dün Kazım Dirik Caddesi’nde çarşı esnafını ziyaret etti. Övünç Demir’e CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Özkan Tice, CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ve partililer eşlik etti.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 TEK tek tüm dükkânlara girerek esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Esnafın sorunlarının çözümüne dair projelerini anlatan Demir’i dinleyen vatandaşların, projeleri beğendiği görüldü. Övünç Demir’e ilgi oldukça yoğundu.

KALDIRIM SORUNU SON BULACAK

KAZIM Dirik Caddesi’yle ilgili projesini anlatan Demir, “Kazım Dirik Caddesi’nde trafik sıkışıklığı yaşanıyor ve bu trafik sıkışıklığı, tüm Torbalı’yı etkiliyor. Daha da önemlisi, ne yazık ki kaldırımlar, engelli vatandaşlarımızın ve çocuk arabalı annelerin yürümesine uygun değil. Bu caddede trafiği tek yöne çevirerek kaldırımları genişleteceğiz. Böylece hem vatandaşlarımız kaldırımlarda rahatça yürüyebilecek. Artık engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalı annelerimiz kaldırım sorunu yaşamayacak. Hem de trafik sıkışıklığı son bulacak. Kaldırımlar yeteri kadar genişlediğinde esnafımıza makul ölçüde işgaliye hakkı da verebileceğiz” dedi.

TEPEKÖY PAZARI TEPEKÖY’E DÖNECEK

PERŞEMBE günleri kurulan Tepeköy Pazarı’nın yeniden Tepeköy’e taşınacağını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Torbalı halkı, Perşembe pazarının eski yerinde olmasını istiyor. Pazaryeri projesi tamamlanıncaya kadar, pazarımızı eski yerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.