SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir, başkanlık taahhütnamesini imzaladı

Bu haber 09 Mart 2024 - 1:15 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, CHP’nin başkanlık taahhütnamesini imzaladı.

KONU ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan CHP Adayı Demir, ” Halkçı Belediyecilik taahhütnamesi’ni imzaladık. Halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımın merkezine koyacağıma, mazeret üretmek yerine her koşulda çözüm ve maharet üreteceğime, söz veriyorum!” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLAMIŞTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adaylarının cuma gününden itibaren mal varlıklarından, eşit hizmet vereceklerine kadar birçok konuda taahhütname imzalayacaklarını açıklayıp şunları söylemişti. “Yarından itibaren, cuma günü bütün Türkiye’de belediye başkan adaylarımız bir taahhütname imzalayacaklar. Daha önce bir kısmını söylemiştim, örneğin ‘mal varlığımı seçildiğimde belediyenin kapısına asacağım’ diye taahhütname imzalayacaklar.

Ayrıca CHP’li belediyeler kadın hakları konusunda, kadınların eşit temsili konusunda, kadına karşı şiddette tavizsiz olma konusunda, kadınların belediyecilik hizmetlerinden yararlanırken ve esnafta hayatlarını kolaylaştıracağı konuda, kreşler yaparak onları sosyal yaşama katma konusunda, kadın istihdamını artırma konusunda taahhütte bulunacaklar. Hayvan hakları konusunda taahhütte bulunacaklar. Çağdaş belediyeciliğin gerektirdiği gençlerin talepleri konusunda ve dünden bugüne bir ihtiyaç daha ortaya çıktı. CHP’li belediyeler, kişilerin dini inancı, mezhebi, doğduğu yer, ırkı ve yine hangi siyasi görüşe sahip olduklarına bakılmaksızın belediye hizmetlerini eşit sunacaklarına ve belediyenin kapılarını herkese tam olarak ardına kadar açacaklarına söz verecekler. Cuma günü CHP’li belediyelerin, başkanların kamuoyuna açık taahhütlerini, mal bildirimlerinden başlayıp, eşit hizmeti kimseyi ayırmadan yapacaklarına kadar taahhütnameleri belediye başkanlarımıza gönderiyoruz. Bu hizmetleri sunacakların başımızın üstünde yeri var. Onlara inanıyoruz, onlara güveniyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.