SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Otopark olan meydan, ilçe merkezindeki trafik yükünü azalttı

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:02 'de eklendi.

Eskiden Torbalı Belediyesi’nin bulunduğu veşimdilerde boş olan alan, hizmet binasının yıkıldığı günden bu yana otopark olarak kullanılıyor. Bu sayede, ilçe trafiğinin yükünü de bir nebze olsun azaltıyor

TORBALI Belediyesi’nin ana hizmet binası, 30 Ekim’de meydana gelen 6.6’lık depremin ardından boşaltılarak acil yıkım kararı alınmıştı. Belediye yıkıldıktan sonra oluşan boş alan otopark olarak kullanılıyor. Meydana gelen 6.6’lık depremin ardından başlayan yıkım sona erdikten sonra, başlanan Torbalı Belediye binasının moloz kaldırma işlemleri tamamlanmıştı.

TRAFİK YÜKÜNÜ BİR NEBZE AZALTIYOR

MOLOZLARIN kaldırılmasının ardından yıkılan bina temeli toprakla doldurularak düzleştirilmiş, 2.600 metrekarelik alana sıcak asfalt dökülmüştü. Boş alan o günden bu yana otopark olarak kullanılıyor ve ilçe trafiğinin yükünü bir nebze olsun azaltıyor. Özellikle Perşembe günleri hem vatandaş hem sürücüler için kolaylık oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.