SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Otomobiliniz, detaylı iç temizlik ve koltuk koruma ile yeniden hayat bulsun!

Bu haber 07 Şubat 2021 - 11:03 'de eklendi.

ARACINIZIN içi zaman içinde biriken kir, sigara dumanı ve bakteriler hem sağlığınızı tehdit eder, hem kötü kokulara sebep olur hem de kötü bir görüntü ortaya çıkarır. İnsan sağlığına i çevreye ve uygulandığı yüzeye zarar vermeyecek şekilde özel olarak geliştirilen antibakteriyel kimyasallar ile aracınızın içinin temizlenmesini istermisiniz? Bu yüzeyleri koruma altına da alan Autoclub, sizlere benzersiz bir otomobil keyfi yaşama fırsatı veriyor.

TORBALI’NIN en büyük araç yıkama ve uygulama merkezi olan AutoClub Torbalı, Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmet veriyor. Kösemenler Oto yanındaki kapalı alanı 500 metrekare olan işletmede, seramik kaplama, boya koruma, detaylı iç temizlik, far temizliği, jant temizliği, cam filmi, araç kaplama, ozon-dezenfektan, motor koruma, yağmur kaydırıcı, buharlı temizlik ve klima temizliği gibi birçok işlem yapılacak Ülke genelinde 85 şubesi bulunan AutoClub’ün Torbalı şubesini Ozan Örsel işleten Örsel, “Profesyonel bir kadro ile hizmet verecek olan yeni bayiimize tüm vatandaşlarımızı bekleriz” dedi

ÖRSEL: “Kumaş ve deri koltuklar üzerinde uygulayacağımız özel koruyucular otomobilinizin döşemelerini altı ay süreyle koruma altına alacaktır. Uygulanan kumaş koruyucu, koltuk döşemelerinizi kalıcı su ve protein bazlı lekelere karşı korur, kirlerin daha kolay temizlenmesini sağlar. Deri koltuklara uygulanan koruyucu ise, deriyi besleyerek canlılığı korur ve altı ay süreyle yumuşak kalmasını sağlar” dedi.

Atuoclub İletişim: 0535 253 64 38   –     İnstagram: autoclubtorbali

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.