SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Otobüs durağı arkasındaki trafo çöp içinde kaldı

Bu haber 17 Eylül 2022 - 9:37 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi 5014 Sokak üzerinde bulunan trafonun çevresi çöp içerisinde. Vatandaşın tepki gösterdiği durum hakkında çözüm bulunulması isteniyor.

TORBALI’DA bulunan bazı bölgelerde çöp toplama ve temizleme işlerinin yapılması isteniyor. Bunlardan biri de Torbalı Mahallesi 5014 Sokak üzerinde bulunan elektrik trafosunun çevresi olarak biliniyor. Vatandaşlar tarafından gazetemize ulaştırılan görüntüler, durumun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

ÖNÜNDE DURAK VAR VE BEKLEYEN VATANDAŞLAR ÇÖP ATIYOR

GÜZEL bir renge boyanan ve klasik trafo görüntüsünün dışına çıkılarak farklı ve güzel bir görünüme kavuşan trafonun çevresi için aynı şeyleri söylemem mümkün değil. Çünkü önünde durak bulunan bölgeye vatandaşlar tarafından sürekli çöp atılması ve akabinde de bu çöplerin toplanmaması kötü bir görüntü oluşturdu.

‘GEREĞİNİ YAPIN’

MURAT Özdemir isimli vatandaş, “Bu trafonun etrafı pislikten geçilmiyor. Bir defa bile belediye otunu biçtiğini veya temizlediğini görmedik. Birkaç defa bizim aile büyüklerimiz buranın bu haline görüp temizledi. Lütfen gerekli makamlar gereğini yapsın” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.