SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oto hırsızları önce kameraya sonra polise yakalandı

Bu haber 11 Şubat 2021 - 19:56 'de eklendi.

Oto hırsızları Torbalı’da iş başında. Önceki gün Torbalı’da bir oto hırsızlık şebekesi gece vakti sokakta park halinde bulunan araçların içini kontrol ederken görüntülendi.

KENDİLERİNİ gören bir güvenlik kamerasına da parmak sallayan oto hırsızları, bir aracın camını kırarak içerisinde bulunan ruhsatlı tabancayı çaldılar. Şikayet üzerine harekete geçen Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek söz konusu şahısların 18 yaşından küçük S.Ö ile M.A.K, ve Ö.A isimli şahıs olduğunu tespit etti.

ADIM adım şahısları izlemeye alan ekipler, şahısların Barış Yapı’da oturduklarını tespit etti. İkamet adreslerinde yapılan aramada 13 adet tabanca mermisi ile çalıntı tabanca ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışması neticesinde bölge sakinleri de rahat bir nefes aldılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.