SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oto faresi kapana sıkıştı

Bu haber 30 Haziran 2022 - 19:03 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi ve Torbalı Sanayi Sitesi içerisinden 2 adet ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bir otomobil çalan hırsız kıskıvrak yakalandı.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri gerçekleşen 3 olayla ilgili vakit kaybetmeden gerekli araştırmalara başladı. Üç olayı da gerçekleştiren şahsın O.Ç. olduğu belirlendi. Ve ardından şüpheli şahsın yakalanması ve çalınan otoların bulunması amacıyla hummalı bir çalışma başlatıldı.

ASAYİŞ Büro Amirliği’ne bağlı ekipler O.Ç. isimli şahsın Manisa ilinde olduğunu tespit ederek Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçti. O.Ç isimli şahıs, çalmış olduğu son araç ile seyir halindeyken Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.