SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oto faresi ait olduğu deliğe döndü

Bu haber 31 Ekim 2023 - 7:49 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde alışık olmadığımız bir olayla karşılaştık. Sabah saatlerinden itibaren ilçemizin farklı bölgelerinden ard arda oto hırsızlığı ve oto hırsızlığına teşebbüs ihbarları alan polis ekipleri başlatmış oldukları soruşturmayı kısa süre içerisinde neticelendirdi.

TEPEKÖY Mahallesi ve Atatürk Mahallesinde birbirinden farklı adreslerde bulunan birisi Tofaş birisi Hyundai marka araçları çalmaya çalışan hırsızlar istediklerini elde edemeyince araçlarda maddi hasar meydana getirmiş, yine aynı bölgelerde bulunan bir Tofaş ve Ford transit araçları çalan hırsızlar olay yerinden ayrılmıştı.

İHBARLAR üzerine derinlemesine inceleme başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olayı gerçekleştiren şahsın, çok sayıda benzer hırsızlık kaydı olan C.T olduğunu tespit etti.

ÇALINAN Tofaş marka araç, İzmir-Aydın yolu üzerinde terk halde bulunarak sahibine teslim edilirken şüpheli şahsın yakalanması ve çalınan Ford marka aracın bulunmasına yönelik devam eden çalışmalar sonucunda Bornova’da saklandığı evde kıskıvrak yakalanan C.T gözaltına alındı. Evin önünde bulunan Ford transit marka araç ise sahibine teslim edildi.

EMNİYETTEKİ işlemleri tamamlanan C.T sevk edildiği adli mercilerce *tutuklanarak* cezaevine gönderildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.