SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

OSGB alanında Torbalı’da en büyük oldular

Bu haber 22 Ocak 2023 - 0:55 'de eklendi.

Firmaların aradığı OSGB firması olan, Altındağ OSGB bir süre önce sabit mekanını büyüterek 240 metrekareye ulaştı. Torbalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Altındağ OSGB, alanında en büyük firma olarak görev yapmaya devam ediyor.

İŞ Sağlığı ve Güvenligi Kanunu 30 Haziran 2012 tarihinda yayınlandı. Bu tarihten itibaren bütün işyerleri İş Sağlığı ve Güvenliği açısından kanunun kapsamına alındı. İşletmelerin bu tarihten itibaren iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirmesi zorunlu hale getirilmişti. Bu kapsamda 50 ve daha fazla çalışanı bulunan “çok tehlikeli” sınıftaki işyerleri 30 Aralık 2012’den itibaren iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi istihdam etmek zorundaydı. Fakat yeni çıkan yönetmeliğe göre bu sayı 1’e indirildi.

AZ tehlikeli sınıftaki isyerlerinden 50’den fazla çalışanı olanların iş güvenliği hizmetlerinin işveren veya işveren vekili tarafından yürütülmesine olanak veren yönetmelik de yürürlüğe girince bazı işyerleri için tehlike sınıfının önemi de arttı.

8 YILDIR Torbalı Mahallesi 5014 Sokak’ta hizmet veren Altındağ OSGB’nin sahibi Bülent ALTINDAĞ, Torbalı’da birçok irili ufaklı fabrika ve işyeri ile çalıştıklarını anlattı. Sorumlu oldukları işletmelerin işlerini başarıyla yürüttüklerini ifade eden Altındağ, gün geçtikçe hem işlerini hem de fiziki mekanlarını büyüttüklerini dile getirdi.

BİR süre önce sabit tıbbi mekanını büyüterek 240 metrekarelik alana ulaşan Atındağ OSGB, alanında en büyük firma olarak görev yapmaya devam ediyor. Firmaların sağlık taramalarını yapmaları gerektiğini anlatan Bülent ALTINDAĞ, kendilerine ulaşan tüm firmaların iş sağlığı ve güvenliği adına olan işlerini eksiksiz yerine getirdiklerini dile getirdi. Altındağ OSGB iletişim: 0 532 465 24 30

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.