SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ortaokulu öğrencileri kitap yazdı

Bu haber 31 Mayıs 2023 - 0:40 'de eklendi.

Geleceğin Yazarları projesi kapsamında Kazımpaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından ‘Bir Yanım Yazar’ isimli kitap yazıldı.

İLÇE Millî Eğitim Müdürümüz Atila Işıkkaya kitabı basılan Kazımpaşa Ortaokulu öğretmenlerini ve öğrencelerini makamında ağlayarak tebriklerini iletti.

KİTABI basılan öğrencilerden biri, “Kitap yazmaya öğretmenim sayesinde başladım. İlk etapta çok korktum, ya güzel olmazsa, beğenilmezse diye. Korku, stres, heyecan ve bir yandan mutluluk vardı. Ama bana destek veren öğretmenim ve ailem sayesinde kitap basıldı. Birlikte kitabı hazırladığımız çoğu arkadaşım da benim gibi düşüncelere sahip” dedi.

SINIF ÖĞRETMENİ GURUR DOLU

TÜRKÇE Öğretmeni Canan Soykan ise yaptığı açıklamada, “Öğrencilerim çok kabiliyetli ve sosyaldir. Hepsi de ders konusunda çok başarılı bir öğrenciler” dedi.

IŞIKKAYA’DAN TEBRİK

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ise, genç yazarları tebrik ederek, “Tüm çocuklar kitap yazabilir. Sadece kitap değil aslında yeteneklerini farklı dallarda gösterebilirler. Önemli olan bu cevheri fark edip ortaya çıkarmak. Ben öğrencilerimi başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.