SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ortaokuldaki etkinliğine katılarak kan bağışında bulundu

Bu haber 28 Şubat 2024 - 0:25 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen Kızılay Kan Bağışı Etkinliğini ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

CAFER Müdür, bu anlamlı kampanyaya destek verdiklerini belirterek düzenli kan bağışının hem sağlığa faydası olduğunu hem de toplumsal olarak fayda getirdiğini söyledi.

TOSUN, konuşmasının devamında, “Kan bağışlamak konusunda Halkımızı da iyi birer rol model olmaya davet ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak toplumsal bir mesaj vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

AMAÇLARININ bu kampanyalarla bölgemiz hastanelerinde ihtiyaç duyulan kan ve kan ürünlerinin tamamen karşılayacak hasta ve hasta yakınlarımızın yaşadığı sıkıntı ve mağduriyeti tamamen gidermek olduğunu anlattı. Cafer Tosun, bu amaçla kan bağışı kampanyalarına devam edileceğini belirtti. Ayrıca vatandaşları kan bağışı yapmaya davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.