SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ortada direk var, yandan geç!

Bu haber 03 Aralık 2023 - 12:31 'de eklendi.

Torbalı’da yolun ortasında kalan direkler, ağaçlar trafik kazalarına davetiye çıkartıyor. Araç sürücülerini ve yoldan geçenleri tedirgin eden direklerle ilgili çözüm bekleniyor

İLÇEDEKİ eski alt yapı sistemleri mevcut ihtiyaçları karşılayamadıklarından dolayı belirli periyotlarla yenileniyor ya da tamir işlemi yapılıyor. Nüfusunda her yıl gerçekleşen artış ile büyümeye devam eden Torbalı’da elektrik ve telefon direkleri de toprak altına alınarak olası kesintilerin önüne geçiliyor.

YENİLEME işlemlerinin devam etmesine karşın bazı mahallelerde sıkıntıların bir türlü önüne geçilemiyor. Torbalı’nın köylerinde zaman zaman devrilen direkler dışında yapılan yolların ortasında kalan direk ve ağaçlar kazalara neden olmaya başladı.

İLÇEDE yol yapımı sırasında ortada kalan ağaçlar trafikte tehlikeye davetiye çıkartmadığı durumlarda önlemler alınarak korunuyor.

YOLUN ortasında kalan direkleri geç fark eden araç sürücüler nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana gelirken kaldırımdaki direkler de düşme tehlikesiyle vatandaşları tedirgin ediyor. Çevrede yaşayan mahalle sakinlerini duruma tepkili olduğu, yolun ortasında kalan direkler ve ağaç bir an önce çözüm bulunmasını istedikleri öğrenildi. Resimdeki bu görüntü ise Torbalı Mahallesi Dokuz Eylül Caddesi’nden….

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.