SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ormanköy’de ‘gıda hijyeni ve israfın önlenmesi’ toplantısı yapıldı

Bu haber 04 Ekim 2023 - 15:49 'de eklendi.

Gece/Gündüz Eğitimleri kapsamında Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personeli tarafından ormanköy Mahallesi’nde ‘Gıda Hijyeni, Gıdanın Korunması ve İsrafın Önlenmesi’ hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TORBALI İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Eğitim Seferberliği kapsamında Gıda Hijyeni ve Gıda İsrafının Önlenmesi konularında Ormanköy Mahallesinde eğitim toplantısı yaptı.

KÖYLÜLERE güvenilir gıda, genel hijyen, gıda hijyeni, mikroplar ve bulaşma yolları, gıda zehirlenmesi, belirtileri ve dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılırken gıdalarda oluşabilecek riskler, bu risklerin bulaşma şekilleri ve önleme tedbirleri öğretildi.

EĞİTİM çerçevesinde ayrıca gıdaları saklama koşulları, alışverişte, okul kantin ve yemekhanelerinde, beslenme çantalarında dikkat edilmesi gereken hususlar, temizlik, ellerin yakınması, Alo 174 Gıda Hattı, israfın ne olduğu ve nasıl oluştuğu, israfı önlemek için alınacak tedbirler konularında sunum yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.