SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ormanköy Mesire Alanı çürümeye terk edildi

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 23:54 'de eklendi.

2010 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımına başlanan ve sonrasında birliğin kapanmasıyla birlikte sahipsiz kalıp, kaderine terk edilen Ormanköy Mesire Alanı, halen atıl vaziyette duruyor.

5000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Ormanköy Pınar Mesire Alanı’nda çok amaçlı salon, havuzlar, kamelyalar, yazlık ve kışlık bölümler yapılacaktı. Mesire alanı tamamlandıktan sonra, bölgede Ormanköy’lü çiftçilerin organik olarak yetiştirdikleri ürünler satışa sunulması, piknik için buraya gelecek vatandaşların tüm ihtiyaçlarını buradan temin edebileceği bir yer tasarlanıyordu. Ayrıca, piknik alanı sayesinde Ormanköy sosyal ve ekonomik açıdan büyük bir gelişim sağlaması da hedefleniyordu.

120 BİN LİRAYA MAL OLDU

2013’TE inşaatı tamamlanan ve o zamanın parasıyla 120 bin liraya mal olan mesire alanının bir türlü tamamlanamaması köylüleri isyan ettirdi.

KÖYLÜLER TEPKİLİ

Köylüler ise duruma isyan ederek, “Mesire alanının yapılmasıyla hem köyümüz, hem de köylümüz kazanacaktı. İnşaat bitti, ancak çevre düzenlemesi yapılamadı. Mesire alanını hizmete açmıyor. Madem atıl vaziyette bırakacaklardı, neden milletin parasını buraya yatırdılar” diye konuştular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.