SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Onların gönül gözü açık

Bu haber 04 Aralık 2021 - 3:21 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde görev yapan görme engelli öğretmenler mesleklerini gönülden icra ediyorlar. Sevgi ile yapılan hiç bir işin engel tanımayacağını gösteren öğretmenler öğrencilerine hem bilgi hem de hayat dersi veriyorlar.

3 ARALIK Dünya Engelliler Günü kapsamında Torbalı ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun Torbalı okullarında görev yapan görme engelli öğretmenleri ziyaret ederek onlara çiçek takdim etti.

ŞEHİT Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Ufuk Aydınhan, Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi İlkokulu’nda görev yapan Ayşe Gümüş, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda görev yapan Aykut Aktürk ve Deniz Öztürk isimli öğretmenler ile Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü santral memuru Onur Özlü’yü ziyaret eden Tosun, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutladı. Öğretmenlerle sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun önemli açıklamalarda bulundu.

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

SEVGİYLE yapılan hiç bir işin engel tanımadığını ifade eden Tosun, “bakınız arkadaşlarımız görme engelli olmalarına rağmen öğrencilerine ne kadar başarılı bir şekilde derslerini öğretiyorlar. Öğrencileri de onları çok seviyor. Demek ki önemli olan gönül gözüyle görebilmek. Bizler sağlıklı bireyler olarak sahip olduğumuz değerlerin farkında değiliz. Gözü olup da görememek daha büyük bir engel. Öyleyse aslolan gönül gözüyle görebilmek. İste bu öğretmenlerimiz gönül gözüyle görebiliyor. Onları kutluyorum. Daha nice yıllara başarıyla ve aynı heyecanla koşmalarını diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.