SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Önce iftar, sonra SKM açılışı yaptılar

Bu haber 20 Nisan 2023 - 5:40 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

ÖNCEKİ gün AK Parti İzmir Milletvekili adayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ilçede ağırlayıp Atatürk Mahallesi’nde Pazar ziyareti gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, akşam da iftar programlarına katılıp Pancar’da SKM açılışı gerçekleştirdi.

AK PARTİ Torbalı SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar’ın ilk durağı Metropolis Otel’de Barlas ailesi tarafından düzenlenen iftar yemeği oldu. Ardından Torbalı’nın dev sanayi firması FABO’nun geleneksel iftar davetine katılan Çağlar, daha sonra Pancar’da SKM açılışı gerçekleştirdi.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar ve partili vatandaşların katıldığı Pancar SKM açılışı büyük bir coşkuya sahne oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.