SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

On parmak hızlı klavye kursuna yoğun ilgi

Bu haber 09 Ocak 2023 - 23:38 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan on parmak hızlı klavye kursları yoğun ilgi görüyor.

HALK Eğitim Merkezi tarafından açılan F klavye kullanım kursları ise kursa gelen kursiyerlerin adeta iş umudu oldu.

HIZLI F klavye kullanan kişilerin adliye saraylarında zabıt katibi, bankalarda gişe asistanı, çağrı merkezi gibi kurum ve kuruluşlarda görev alımlarının daha çok olmasından dolayı kursa yoğun talep gelirken kursiyerler kursa geldikleri için oldukça mutlu olduklarını vurguladı.

YAPILAN açıklamada, “Torbalı Halk Eğitim Merkezi olarak bir çok kurs açmaktayız. Açmış olduğumuz on parmak hızlı klavye kursu yoğun ilgi görmekte. Ayrıca 2013 yılında yayımlanan başbakanlık genelgesiyle kamu, kurum ve kuruluşlarda ‘F’ klavye kullanılmasının zorunlu hale getirildiği mevcut klavyelerin 2017 sonu itibariyle ‘F’ klavyeyle değiştirilecek. Bundan sonraki süreçlerde de eminiz ki bu ilgi daha da artacaktır” dedi.

KURS öğreticileri, “On parmak ‘F’ klavye kurslarımıza yoğun ilgi var. Kursumuza gelen öğrencilerimiz bir ay içerisinde bakmadan on parmakla klavye yazabilecek duruma geldiklerinde ve her yıl ortalama onlarca öğrencimizi adliyelere zabıt katibi, kurum ve kuruluşlarda görevli olarak yerleşmektedir. Bu durumdan dolayı kurslarımıza yoğun talepler gelmektedir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.