SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ömer Günaydın’dan duygusal paylaşım

Bu haber 09 Aralık 2020 - 8:35 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan Ali Günaydın’dan geriye eski fotoğrafları kaldı. Refah Partisi döneminde, merhum Necmettin Erbakan dahil olmak üzere birçok siyasetçiyle fotoğrafı olan Günaydın, o dönem sağ siyasetin sembol isimlerinden biri olmuştu.

YAPTIĞI seçim çalışmaları ile Refah Partisi’nin iktidara gelmesinde büyük pay sahiplerinden biri olan Günaydın, Torbalı’nın en kurt siyasetçilerinden biriydi.

DAVA ADAMIYDI

SİYASETTE tam bir dava adamı olan Ali Günaydın, çocuklarına da büyük bir miras bıraktı. Şu an AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın baş danışmanlığını yapan Ömer Günaydın, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı olan Selman Günaydın ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetiminde görev alan Furkan Günaydın, babaları Ali Günaydın’ın onlara miras bıraktığı davaya sahip çıkıp, babalarının izinden yürüyorlar.

ÖMER GÜNAYDIN’IN O PAYLAŞIMI…

MERHUM Ali Günaydın’ın en büyük oğlu Ömer Günaydın, önceki gün sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Daha önce çekilmiş bir aile fotoğrafını paylaşan Günaydın, “Ne güzel günler, ne kıymetli anlar, ne mutlu zamanlarmış. Kavuşmalarımız ahirete kaldı” ifadelerini kullandı.

İŞTE ALİ GÜNAYDIN’DAN GERİYE KALAN O FOTOĞRAFLAR;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.