SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ölümüne eğlence

Bu haber 06 Haziran 2016 - 12:30 'de eklendi.

Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen tehlikeye aldırış etmeyen çocukların Suyunbaşı Mesire Alanı’ndaki süs havuzunda yüzmesi tehlikeye davetiye çıkarıyor

SUYUNBAŞI Mesire Alanı’nda çekilen bu görüntüler şaşkınlık yarattı. Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen süs havuzuna girerek yüzmeye çalışan küçük çocuklar, tehlikeye aldırış etmedi. Süs havuzunda elektrik olduğunu belirten tehlike levhasının önünden suya atlayan çocuklara hiçbir güvenlik görevlisinin müdahale etmemesi ise şaşkınlık yarattı. Birkaç aklı başında velinin çocukların suya girmesini önleme çalışması ise sonuç vermedi. Tehlikeye rağmen suda eğlenen çocukların başına kötü bir şey gelmemesi mucize olarak değerlendirildi.

ÇOCUKLAR SÖZ DİNLEMEDİ

ÇEVREDE bulunan duyarlı bazı kadınlar uzun süre çocukları sudan çıkmak için ikna etmeye çalıştı. Ancak duyarlı vatandaşların çabası sonuçsuz kaldı, çocuklar sudan çıkmaya razı olmadı. Mesire alanında görevli olan güvenlik personelinin sudaki çocuklara müdahale etmemesi ise dikkat çekti. Okul gezisi ile pikniğe gelen vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

TEHLİKE SEZONU AÇILDI

HAVALARIN ısınmasıyla birlikte tatile çıkamayan çocukların serinlemek için süs havuzlarına girmesi sezonu da açıldı. Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen tüm süs havuzları, çocuklar tarafından serinlemek ve eğlence amaçlı kullanılıyor. Yapılan tüm uyarılara rağmen bu durum önlenemiyor. Süs havuzlarında elektrik akımı bulunması olası bir kaçak durumunda çocukların elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi riskini taşıyor. Ayrıca süs havuzlarında sürekli olarak aynı suyun devir – daim olması suda birçok hastalık oluşmasına da neden oluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.