SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oluklu mukavva – koli sektöründe söz sahibi oldu

Bu haber 04 Mayıs 2022 - 3:40 'de eklendi.

Torbalı’da oluklu mukavva ve koli işinde faaliyet gösteren genç girişimci, sektörde söz sahibi oldu.

TOLGA Tek adlı iş insanı, Atatürk Sanayi Sitesi’nde 1.500 metrekare büyüklüğe sahip fabrika kiralayarak, 4 yıl önce oluklu mukavva ve koli işine girmişti. Aradan geçen süre boyunca üretim hacmini arttıran TT Ambalaj, gün geçtikçe büyüyor. Sektörde ciddi bir boşluk olduğu için bu işe girdiklerini söyleyen genç girişimci, günde 30 bin adet koli üretebilecek hale geldi.

SİPARİŞ usulü çalışan TT Ambalaj, tarım, gıda, mobilya, zirai ilaç, tekstil, otomotiv sektörlerinde kullanılabilecek olan kutuları üretiyor. Sektöre canlılık getireceğini söyleyen Tolga Tek, kısa sürede Torbalı ve çevre ilçelerde sektördeki aranılan firma olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksekokulu yolu üzerindeki 1.500 metrekare büyüklüğündeki fabrikada hizmet veren TT Ambalaj, hazır levha şeklinde gelen kağıtları işleyerek oluklu mukavva ve koli haline getiriyor.

TOLGA Tek, “Torbalı’da elbette bizim işi yapan onlarca firma var. İşlerini de iyi yapıyorlar. Ancak sektörümüzde ciddi bir açık var ve bu bir türlü giderilemiyor. Bu konuda biz devreye girdik ve kısa sürede bölgenin ihtiyacının büyük bir bölümünü üstlendik. Profesyonel ekibimizle ve yurtdışından getirdiğimiz makinelerimizle sektördeki firmaların siparişlerini bekliyoruz. Kaliteli ürün ve uygun fiyat parolasıyla oluklu mukavva ve koli üretimini zamanında ve istenilenler doğrultusunda üretiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.