SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Olgun, Key Koleji’ne ‘üyelik belgesi’ni teslim etti

Bu haber 17 Nisan 2021 - 11:03 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun Torbalı Key Koleji’ni ziyaret ederek, Okul Kurucusu Taner Çankaya’ya ‘ticaret odası üyelik belgesi’ni takdim etti.

OKUL kurucusu Çankaya nazik ziyaretinden dolayı Olgun’a teşekkürlerini iletti. Eğitim alanında büyük bir ivme yakalayan Torbalı, açılan özel okullarla birlikte eğitim alanında adeta çağ atlıyor. Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalıʹnın artık eğitim üssü olarak da anılacağını kaydederek, “İlçemizin gelişmesinde yakalanan ivme eğitim alanında da kendini gösteriyor. Gerek ilçemizin sahip olduğu sanayi potansiyeline cevap verecek kalifiye elamanların yetişmesi gerekse de özel okul için artık İzmirʹe gidilmesine gerek kalmaması bakımından yatırımları önemsiyoruz. Özel okulların yatırım için ilçemizi tercih etmesi eğitimin kalitesini yükseltecektirˮ diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.