SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okullarda turnuva heyecanı

Bu haber 05 Ocak 2022 - 22:35 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde bir hafta boyunca Akıl ve Zeka Oyunları heyecanı yaşanacak.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya ilkokul ve ortaokul kademesinden tüm öğrenciler katılabiliyor. Okullarda dereceye giren öğrenciler Şubat ayında İlçe turnuvasında yarışacaklar.

EĞLENEREK ZEKA GELİŞİMİ

İLKOKUL Kategorisinde Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz, Ortaokul Kategorisinde ise Mangala, Reversi, Pentago ve Kulami gibi oyunların dahil edildiği turnuvanın ilk etabı okullarda, ikinci etabı ilçe GENELİNDE, üçüncü etabı il genelinde ve final etabı ülke genelinde uygulanıyor.

Torbalı ilçe komisyonu İlçe Ar-Ge koordinesinde, komisyon üyeleri Yaşar Akça, Rıdvan Geçtirtmez, Feray Yamaner, Hamza Bulut, Ayşenur Tonbul, Cansu Yıldız ve Ayten Mazman’dan oluşuyor. Komisyon üyeleri Torbalı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası organizasyonu için 2 ay öncesinden çalışmalarına başladı. Öncelikle okul temsilcisi öğretmenlere seminerler verildi. Akıl ve Zeka oyunları eğitimi alan öğretmenler okullarında bu oyunların yaygınlaştırılması ve başarılı öğrencilerin turnuvalara dahil edilmeleri için çalışmalar yürüttü. Bu hafta ise seçilen öğrenciler turnuvada ter döküyor.

ÖĞRENCİLERİN zeka gelişimlerine büyük katkı yapan akıl ve zeka oyunları aynı zamanda oldukça eğlenceli. İlçe turnuvası için yarışan öğrencileri büyük turnuvada sürpriz hediyeler bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.