SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okullarda hummalı çalışma devam ediyor

Bu haber 18 Ağustos 2023 - 14:25 'de eklendi.

İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı öncesinde yapımı devam eden okulları ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

YENİ eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak, okullarda ise hummalı çalışmalar devam ediyor. 2 ay boyunca eksiklikleri belirlenen okullarda çalışmalar sürdü.

BOYA, tadilat vb. işlemlerin yapıldığı okullarda öğrenciler yeni yılda daha rahat bir şekilde eğitim almaları için Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise denetimlerini sürdürüyor.

BU kapsamda çalışmaların devam ettiği okulları Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öte yandan okullardaki hummalı çalışmanın kısa sürede biteceği öğrenildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.