SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okullara ait ısıtıcıları, depodan çalan 3 kişi kıskıvrak yakalandı

Bu haber 25 Aralık 2021 - 2:42 'de eklendi.

Okullarda kullanılmak üzere kullanılan ve bir depoda saklanan elektrikli ısıtıcılar ve yolluklar çalındı. Devreye giren polis, yaptığı araştırma neticesinde şahısları ve çalınan malları ele geçirdi.

OLAY, önceki gün Ertuğrul Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan 7 Eylül Anadolu Lisesi’nin deposunda meydana geldi.  Depoda bulunan 49 adet elektrikli ısıtıcı ve 20 adet yolluğun çalındığını haber alan Torbalı Asayiş Büro ekipleri hemen çalışma başlattı.

YAPILAN araştırmada olayı gerçekleştiren şahısların, daha önce de çok sayıda hırsızlık kayıtları bulunan A.K., B.M. ve E.E.Ç. İsimli şahıslar olduğu tespit edildi. 3 kişi de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

OLAYDA çalınan malzemelerin, başka şahıslara satıldığı yönünde bilgi edinen polis,  çalıntı malları satın alan şahıslara da adli işlem yaptı. Çalınan eşyalar Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

ŞÜPHELİ şahıslardan A.K. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.