SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okullar yeni eğitim yılına hazır olacak!

Bu haber 02 Eylül 2023 - 0:56 'de eklendi.

11 Eylül Pazartesi günü açılacak okullarda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, önceki gün Kazımpaşa okulunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

2023- 2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü çalacak ilk ders ile başlayacak. Eğitimin süreceği sınıflarda ve okul genelinde ise hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

KİTAPLAR ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

ÖĞRENCİLERE ücretsiz olarak dağıtılacak kitaplarda sıralardaki yerini alacak. Sistemin sorunsuz işlemesi için yetkili makamlar yoğun mesai harcıyor.

‘SORUN YOK’

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Cafer Tosun denetimleri ise elinden bırakmıyor. Tek tek okullar hakkında bilgi alıyor, fırsat bulması halinde okulları da ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, okullardaki hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığı ve kısa süre sonra da tamamlanacağı bilgisini verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.