SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okullar açıldığı için ESHOT saatlerine düzenleme geldi

Bu haber 06 Şubat 2024 - 0:16 'de eklendi.

Okulların açılmasına paralel olarak ESHOT Genel Müdürlüğü, taşıma hizmetlerindeki sefer aralıklarını yeniden düzenleyerek öğrenci ve vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda yapılan açıklamada, 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren uygulanacak yeni düzenlemelerle ilgili bilgiler paylaşıldı.

YARIYIL tatilinin sona ermesi ve eğitim öğretim faaliyetlerinin yeniden başlamasıyla birlikte, şehir içi ulaşımda önemli bir rol oynayan ESHOT, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla harekete geçti.

BU doğrultuda, ESHOT Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde, sefer sıklıklarında önemli düzenlemelere gidildiği bildirildi.

YAPILAN düzenlemeler, vatandaşlardan gelen geri bildirimler ve talepler doğrultusunda şekillendirilmiş olup, ESHOT’un hizmet kalitesini artırma ve yolcu memnuniyetini en üst düzeye çıkarma hedefiyle örtüşmektedir. Bu yeni planlamayla, okul saatleri dikkate alınarak sefer aralıkları, öğrenci ve çalışan nüfusunun ihtiyaçlarına uygun olarak optimize edilmiş durumda.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.