SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrencilerin tercihi Oburix, siparişlere yetişmeye çalışıyor

Bu haber 24 Ekim 2022 - 7:17 'de eklendi.

İbrahim ve Dilek Babacan çiftinin, yaklaşık 1 önce devraldığı Oburix Sandviç Diyarı’nda okullarında açılmasıyla hareketlilik daha da arttı. Siparişlere yetişmek için var güçleriyle çalışan işletme sahipleri, bir yandan da mekana gelen müşterilerinin taleplerini karşılıyor.

ERTUĞRUL Dörtyol’da bulunan Torbalı Caddesi girişinde (Ekleristan yanı) bulunan mekanı adeta baştan yaratan çift, yaptığı lezzetli sandviçleri bünyesinde bulunan 4 adet motorize ekip ile ilçe halkının evlerine kadar ulaştırıyor.

YENİKÖY-Torbalı arası dolmuş taşımacılığı yapan İbrahim Babacan ve genel muhasebeci eşi Dilek Babacan, 13 yıldır da Yeniköy’de sandviç büfesi işletiyordu. Hayallerindeki mekanı ise 1 yıl önce ilçe merkezinde devraldılar. Kısa sürede yaptığı lezzetli ürünler ile mekanın cirosunu ikiye katlayan Babacan çifti, piyasaya göre uygun fiyata satış yapıyor.

‘KENDİ YEMEYECEĞİM BİRŞEYİ BAŞKASINA YEDİRMEM’

“KENDİ yemeyeceğim birşeyi başkasına yedirmem” politikasını düstur edindiğini anlatan İbrahim Babacan, “Kaliteden asla taviz vermiyoruz. Paket servis ile müşterilerimizin ayağına kadar siparişlerini götürüyoruz. Ayrıca yemeksepeti ve getiryemek ile sipariş kabul ediyoruz. Müşterilerimizin vazgeçemediği damak lezzetini sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

BENİ İNSTAGRAMDA ‘HANIMELİ MUTFAĞI’ ADLI KULLANICI OLARAK BİLİRLER

DİLEK Babacan ise, kendisini sosyal medya platformu olan instagramda ‘hanımeli mutfağı’ adlı kullanıcı olarak tanıdıklarını söyleyerek, “Muhasebecilik işini bıraktıktan sonra evimde yaptığım yemekleri satmaya başladım. Kısa sürede yaptığım yemekler çok sevildi ve beğenildi. Eşimle birlikte bir hayalimiz vardı. Oburix’in sahibi iş değiştirdiğinden dolayı burayı devrettiğini duyunca hemen devreye girdik. 1 yılda büyük yol kat ettik, halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MENÜSÜNDE NELER VAR?

İŞLETMENİN menüsünde Maxi Karışık, Full Karışık, Kasap Köfte, Ayvalık Tostu, Çeşme Kumru, Salamlı, Sosisli, Duble Maxi, Sucuk Ekmek, Patates Cipsi,Patso ve Cheeseburger yer alıyor. Doyurucu özelliği ile bilinen bu yemekler Torbalı halkı tarafından çok seviliyor. Oburix Paket Servis: 856 23 23

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.