SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okuldaki kermes ve resim sergisi büyük ilgi gördü

Bu haber 01 Haziran 2022 - 21:23 'de eklendi.

Torbalı’da eğitim veren Şehit Teğmen Serdar Genç İlkokulu’nda kermes ve resim sergisi düzenlendi.

ETKİNLİĞE katılanlar, velilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yiyeceklerden tadarken, öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler ise büyük beğeni topladı. Elde edilen gelirler, okul aile birliği bütçesine aktarılacak.

OKUL Müdürü Veli Özçoban, “Okulların kapanacak olması nedeniyle bu organizasyona imza atmak istedik. Okul Aile Birliği öncülüğünde velilerimizin özverili katılımıyla uzun süredir hazırlıklarını devam ettirdiğimiz projeyi bugün hayata geçirdik. Velilerimizin yanı sıra öğrencilerimiz de yoğun ilgi gösterdiler.

AYRICA, öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı resimleri de velilerimizin de beğenisine sunduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.