SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okul önünde bulunan yaya geçidini kırmızıya boyadılar

Bu haber 08 Nisan 2021 - 8:41 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde uygulamaya başlattığı “Kırmızı Çizgi” projesine bir destek de Torbalı’dan geldi. Torbalı İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, okul önünde bulunan yaya geçidini kırmızıya boyadı.

İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 81 ilde başlattığı ‘Kırmızı Çizgi’ projesi Torbalı’da da büyük destek buldu.

SON olarak İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğretmenleri Sevgi Yıldırım ile İlkay Can öncülüğünde, okul yönetiminin de destekleri ile bir çalışma başlatıldı. Düzenlenen renkli etkinlikte okul önündeki yaya geçidine kırmızı çizgi çekildi. Düzenlenen etkinliğe okulda görev yapan öğretmen ve öğrenciler de katılarak destek verdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.