SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Okçuluk turnuvasının şampiyonlarından Başkan Tekin’e ziyaret

Bu haber 15 Mart 2022 - 20:20 'de eklendi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Şenok Okçuluk’un düzenlediği turnuvada büyük başarı elde eden Torbalılı sporcular Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti

TÜRKİYE’NİN dört bir yanından 347 sporcunun katıldığı turnuvaya Torbalılı sporcular damgasını vurdu. Farklı kategorilerde yarışan Torbalılı sporcular elde ettiği başarılarla göz doldurdu. 1 altın madalya 1 bronz madalya ve bir de üçüncülük kupası kazanan genç sporculara turnuva sonrasında kupa ve madalyaları takdim edilirken, genç sporcular bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN ziyarete sonrasında Başkan Tekin ve genç sporcular kupa ve madalyalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyük başarı elde eden genç sporcuları tebrik eden Başkan Mithat Tekin, “Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği turnuvada başarı elde ederek ilçemizin adını duyuran sporcularımız altın madalya kazanan Ayşe Sena Dolmaz, 13-14 yaş kategorisinde bronz madalya kazanan Necati Mert Sarıgüllü, takım halinde yarışıp üçüncü olan Ayşenur Omak ve Alisa Aksaç’a ,aileleri ve öğretmenlerine şahsım ve ilçemiz adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Torbalı Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

GERÇEKLEŞEN ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan sporcuların antrenörü Birsen Tosun Diş, “Sporcularımıza ve bizlere desteklerinden ötürü Torbalı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim. Sporcularımız zorlu turnuvada büyük bir başarı elde ettiler. Kendilerini de ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.