SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğretmenlerimizden muhteşem konser

Bu haber 24 Kasım 2023 - 7:33 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Torbalı Öğretmenler Korosu’nun düzenlemiş olduğu konserle adeta bir müzik şöleni sergiledi.

24 KASIM Öğretmenler Gününe özel olarak düzenlenen ve ücretsiz olan Türk Halk Müziği Konserine katılım oldukça yüksekti.

SALONU dolduran ve alkışların hiç kesilmediği dev konser, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Şube Müdürü Erdal Bayhan ve Torbalı Halkının katılımlarıyla gerçekleşti. Yöresel türkülerin yer aldığı şölende solo performansların yanı sıra, depremde kaybedilen öğretmenlerin ve öğrencilerin anısına emekli öğretmenimiz tarafından şiir okundu.

İLÇE Millî Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun, korodaki öğretmenlere çiçek takdim ederek yaptığı konuşmada, “Her öğrencinin başarısında, her velinin gururunda bu ülkenin her bir karış toprağında emek veren kıymetli meslektaşlarımın, öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, konsere emek veren orkestra şeflerimizi, koro şefimizi ve koromuzu tebrik ediyor, emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.