SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Öğretmen Oldum Ben!’ Torbalı’da vizyona girdi

Bu haber 25 Kasım 2023 - 1:23 'de eklendi.

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını beyaz perdeye taşıyan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi, Torbalı Kipa Vizyon Sinemasında gösterime girdi. Troller Hep Beraber, Aslan Hürkuş 3: Anka Adası ve Atatürk 1881 – 1919 filmleri bir hafta daha gösterimde olacak.

ŞEHİT öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde vizyona girdi. Filmin galası, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı. Tüm öğretmenlere rol model olacak bir projeyi hayata geçirdiklerini aktaran filmin yapımcısı İsmail Demir, “Türkiye Yüzyılı’nın başında Cumhuriyet tarihinin ilk şehit öğretmen filmini yapmanın gururunu yaşıyoruz. Vizyoner bir öğretmenin hayat hikayesi, çocukluktan başlayıp yeni nesillere örnek olacak” dedi.

FİLMİN KONUSU

BATMAN’IN Kozluk ilçesinde 2017 teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu edinen yapım sinemaseverler ile buluştu. TRT ortak yapımı filmde şehit öğretmenin hikayesi anlatılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.