SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrenmenin sınırı yok

Bu haber 11 Temmuz 2021 - 20:46 'de eklendi.

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen uluslararası proje meyvelerini veriyor.

ÖĞRENME güçlüğü çeken ve bireyselleştirilmiş eğitim planı uygulanan öğrencilerin mesleki gelişimini destekleyici ders materyalleri tasarlamak amacıyla geliştirilen “No Bounds In Learning” (Öğrenmenin Sınırı Yok) isimli proje Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde Türkiye, İtalya, Portekiz, İspanya, Yunanistan, Hırvatistan’da faaliyet gösteren mesleki eğitim kurumlarının ortaklığında yürütüyor.

128.000 EURO bütçeli proje kapsamında şu ana kadar 2 uluslararası toplantı ve 4 ögrenme-ögretme faaliyeti gerçekleştirildi. Bu hareketliliklerde 84 öğretmenin katılımıyla mesleki kaynaştırma öğrencilerinin ders kazanımları baz alınarak ders materyalleri üretildi. Proje sonunda Türkçe ve Ingilizce olarak öğretmenler için kılavuz etkinlik kitabı hazırlandı. Kitap İzmir’deki mesleki ve teknik okullarına basılı malzeme ve ülke geneline dijital ortamda dağıtıldı.

BAŞARILI BİR EĞİTİMCİ YÜRÜTÜYOR

“NO BOUNDS In Learning” isimli projenin kurucusu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Özge Zencir Akçakmak Erasmus projelerinde oldukça deneyimli bir eğitimci. Torbalı ilçesini uluslararası projelerinde başarıyla temsil eden Akçakmak geçtiğimiz ay İzmir ilinde proje değerlendirme ve kalite ekibine de seçilerek Torbalı ilçesini temsil etti. Daha önce bir çok uluslararası projede yer alan Akçakmak proje kapsamında hazırlanan kitabı Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’a takdim etti.

KAYMAKAM ÖTER TEBRİK ETTİ

BAŞARILI eğitimci Özge Zencir Akçakmak ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Leyla Tosun’u makamında kabul eden Torbalı Kaymakamı Ercan Öter projeyle ilgili detaylı bilgi aldı. Öğrenme güçlüğü çeken özel öğrencilere yönelik uluslararası proje yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öter, “bu kadar güzel bir projenin koordinatörlüğünün ilçemizden bir okulun yapması ve Özge öğretmenimizin bu projeyi başarıyla yürütüyor olması bizleri onurlandırdı. Özel öğrencilerimize yönelik yapılan çalışmaların hepsi çok önemli ve değerlidir. Projede emek ver tüm eğitimcileri gönülden kutluyorum. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.