SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrencilerin talebi üzerine 714 ESHOT’un güzergahı değişti

Bu haber 20 Eylül 2022 - 22:26 'de eklendi.

714 numaralı ESHOT aracının güzergahı, vatandaşın talebi ve Muratbey Mahalle Muhtarı Ferit Başarkan’ın girişimleriyle yeniden oluşturuldu.

TORBALI’DA hizmet veren ‘714 Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksek Okulu’ ESHOT aracının güzergahına ekleme yapıldı. Torbalı Mahallesi İZBAN durağından başlayan yolculuk, meslek yüksekokulunda sona eriyor. Güzergaha, öğrenci ve öğrenci velilerinden gelen talep üzerine Muratbey Mahallesi’nde bulunan 3508 ve 3506 Sokak’larda eklendi.

‘BAŞARKAN: ‘ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN’

MUHTAR Ferit Başarkan, “Torbalı İZBAN’dan kalkan ESHOT, oradan Muratbey Mahallesi’ne giriyor. Doğan Bursalıoğlu Caddesi’nden geçen araç, sonrasında altgeçitten geçtikten sonra İzmir-Aydın asfaltına çıkıyor. Ertuğrul Dörtyol’dan Ertuğrul Mahallesi’ne giriş yapan ESHOT aracı üniversiteye olan yolculuğuna devam ediyor. Güzergah bu şekilde ilerliyordu. Ancak lise öğrencilerinden gelen talep üzerine ESHOT Genel Müdürlüğü ile irtibata geçtim. Ve bir süre sonra öğrencilerin talebi onaylanarak güzergah değiştirildi. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.