SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrencilerin sağlığı ile oynayanlara geçit yok!

Bu haber 09 Aralık 2021 - 23:09 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda bulunan gıda işletmeleri ve kantinlere yönelik, gıda sağlığı, gıda hijyeni ve fiziksel alan uygunluğu ile ilgili denetimler yapıyor.

OKUL sağlığı hizmetleri kapsamında, İlçe okul sağlığı hizmetleri sorumlusu Gülbahar Uysal, Okul müdürleri Veli Özçoban, Taner Tenkoğlu, Ferhat Özaydınlı, İlçe Toplum Sağlığı hizmetleri sorumluları Hayati Vurmuş, İbrahim Çöl, Tarım Orman Müdürlüğünden İlknur Sağlam ve Veli Boyraz olmak üzere kurulan bir komisyon öğrencilerin sağlığını bozacak, tehdit edecek her türlü gıdanın okul ve kantinlerde bulunmasının önüne geçmek için çalışmalar yürütüyor.

TESPİT edilen eksiklikler ve çözüm önerileri kantin görevlilerine tebliğ edilerek hızla giderilmesi için gerekli rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.