SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrencilere yönelik ‘Okul Benim Güvenli Evim’ projesi başlıyor

Bu haber 27 Nisan 2023 - 0:18 'de eklendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olan okul ve kurumların 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Okul Benim Güvenli Evim” projesi hayata geçirilecek.

AFET bilincinin gelişmesi, risk ve tehlikeleri fark ederek, farkına vardıkları bu sorunların çözümüne yönelik Okulda Risk Yönetimi İnovasyonu geliştirilerek yapılacak programın detaylı planlaması ise halen sürüyor.

TASARLANAN metaryeller ise İmam Hatip Lisesinde yapılacak bir etkinlik ile sergilenecek. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘Müdürlüğümüz bağlı olan okul ve kurumların 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik afet bilincinin gelişmesi, risk ve tehlikeleri fark ederek, farkına vardıkları bu sorunların çözümüne yönelik Okulda Risk Yönetimi İnovasyonu geliştirilerek “Okul Benim Güvenli Evim”  programı yapılması planlanmıştır.

TÜM OKULLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ

BU amacı sağlamaya yönelik Sıfır Atık Yönetmeliği esasları da dikkate alınarak sorunların çözümü için oluşturulan maketin geri ya da ileri dönüşüm materyali kullanılarak tasarlanan materyallerin Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesinde 17.05.2023 Çarşamba günü saat 11:00 de İş Sağlığı ve Güvenliği Etkinliğinde sergilenecektir. Tüm okullarımıza başarılar dileriz.’ Denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.