SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrenciler ‘Baykuş Saati’ ile zamanlarını artık daha verimli geçiriyorlar

Bu haber 07 Ekim 2021 - 18:15 'de eklendi.

EĞİTİMDEKİ başarısını yıllar içinde kanıtlayan Bertan Çatak, yine Torbalı’da eğitim sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

ÇATAK EĞİTİM KURUMLARI BAYKUŞ SAATİ UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRDİ

ÖĞRENCİLER gün içerisinde, gerek derslerin yoğunluğu gerek sosyal hayat sebebiyle günlerinin çoğunluğunu ders saatlerine, geri kalan kısmını ise sosyal yaşama ayırıyor. Gün sonunda ise bu çalışma dinamiğinden çıkabiliyorlar. Bu sebeple bu dinamiği daha çok etkin kılmak amacıyla ‘Baykuş Saati’ni hayata geçirdi.

SALI ve Cuma günleri akşam 21.00’e kadar kurumumun kapıları öğrencilerine sonuna kadar açık olacağını söyleyen Bertan Çatak, “Öğrencilerimizin ders çalışmak için tüm ihtiyaçlarını karşılayan 7. Nesil Kütüphanemiz’de öğrencilerimiz ders çalışma dinamiğini etkin kılarak çalışmalarını yapabiliyor, soru çözümleri sırasında soruları varsa anında öğretmenlerine sorabiliyor ve dönüt alabiliyorlar.” dedi.

İLÇEDE BU KONUDA ÖNCÜ OLDU

ÇATAK, sözlerini şöyle sürdürdü; “Amacımız eğitime daima yatırım yaparak kendilerine çevrelerine ve ülkelerine faydalı – donanımlı bireyler yetiştirmek. İlçe genelinde bu ve bunun gibi eğitim uygulamalarında öncülük ettiğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.