SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oğlunun hatırasını çeşmede yaşatıyor

Bu haber 26 Temmuz 2016 - 8:29 'de eklendi.

TORBALI’YA bağlı Çamlıca Mahallesi’nde yaşayan Hakkı Karaca, motor kazasında hayatını kaybeden oğlu Harun için mahalle girişine bir sebil yaptırdı. Mezarlığın duvarına bitişik olarak inşa edilen sebilde Hakkı Karaca’nın oğlu Harun’un motosiklet üzerindeyken çekilmiş fotoğrafı yer alıyor.

2014 yılı Haziran ayında Pamukyazı yolunda geçirdiği motor kazası sonucu henüz 18 yaşındayken hayatını kaybeden Harun Karaca’nın hatırası Çamlıca’daki bu çeşmede yaşıyor.

“OĞLUMUN HATIRASINI YAŞATMAK İÇİN”

HAYATTAYKEN oğlunu çok sevdiğini ve onu erken yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü üzerinden atamadığını belirten Hakkı Karaca, “ Evlat acısı çok zor. Allah kimseye böyle acılar vermesin. Oğlumun hatırasını yaşatmak için bu çeşmeyi yaptırmaya karar verdim. Bana bu konuda destek veren başta Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.” dedi. Motor tutkunu gençlere bir tavsiyede bulunan Hakkı Karaca, “ben evladımı motosiklet kazasında kaybettim. Gençlere tavsiyem motorla hız yapmasınlar ve her zaman kask kullansınlar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.