SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Ofis tipi diş beyazlatma’ ile artık dişleriniz daha beyaz!

Bu haber 30 Mart 2023 - 2:27 'de eklendi.

Tınaztepe Torbalı Hastanesi Diş Hekimi Mehmet Yolun, diş yüzeyine uygulanan beyazlatma jeli sonrası ışın cihazı tutularak 15 yada 20 dakika daha kısa sürede bembeyaz dişlere kavuşabileceğini söyledi.

DİŞ beyazlatmanın, hastaların dişlerinin rengini beğenmemesinden ya da dişlerinin rengini daha açık daha parlak ve daha canlı durmasını sağlamak için yapılan bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyen Dt. Yolun, “Diş beyazlatma daha çok ön dişlere özellikle güldüğü zaman dişin görünen yüzeylerine uygulanır burada hastalarımızın kafasını karıştıran bir durum varsa arka dişlere yani azı dişlere uygulamasına pek gerek görülmemektedir.

‘DİŞ BAKIMINI DÜZENLİ OLARAK YAPMALIDIR’

DİŞ beyazlatma yapmadan önce beyazlatma yapacağımız dişlerde çürük olmamalı kırılmış dişi varsa tedavi edilmeli ayrıca diş bakımını düzenli olarak yapmalıdır.

NEDEN BEYAZLATMA GEREKSİNİMİ DUYULUR?

DİŞLERİMİZİN rengi daha çok genetik yani yapısal oluşundan kaynaklanır ayrıca yoğun bir şekilde çay, sigara, kahve kısacası renklendirici yiyecek ve içecek tüketimi sararmayı, koyulaşmayı, matlaştırmayı arttırmaktadır bu sebeple hastalarımız beyazlatma gereksinimi duyarlar” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.