SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ödemiş’teki adli olay, İkbal’e bağışla çözüldü

Bu haber 06 Nisan 2024 - 0:45 'de eklendi.

Ödemiş’te yaşanan ve uzlaşmacıya sevk edilen bir dosya mutlu sonla kapandı. Şikayetçi olan şahsın şartı olan Torbalı’daki SMA hastası İkbal bebeğe bağış şartıyla taraflar uzlaşırken, uzlaştırmacının da Torbalılı bir isim olduğu öğrenildi

YAPILAN açıklamada, “Ödemiş’te adli bir olaydan dolayı  H.D isimli vatandaşın A.B ve N.B isimli şahıslardan  şikayetçi olduğu olay sonrası Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığınca A.B ve N.B isimli şahıslar hakkında soruşturma başlatılarak Söz konusu suçun Uzlaşma Kapsamına girmesi nedeniyle de Uzlaştırma Bürosuna gönderilmiştir.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu tarafından Dosyaya Adalet Bakanlığında Uzlaştırmacı olarak görev yapan Torbalı’da ikamet eden Mustafa KAPUCU Uzlaştırmacı olarak atandı.

Uzlaştırmacı Mustafa Kapucu tarafından Dosya tarafları Müşteki H.D ile Şüpheliler A.B.ve N.B ile müzakerelere başlanmış ve yapılan görüşmeler ve müzakereler sonucunda,Müşteki H.D Uzlaşmak için Şüpheliler A.B ve N.B nin Torbalı da ikamet eden 01.10.2023 tarihinde dünyaya gelen ve 18 aylık iken SMA TİP 1 (Spinal Müsküler Atrofi)teşhisi konan İkbal KARDEŞ in Valilik Onayı ile başlatılan Bağış hesabına 6.000.00 TL(AltıbinTürkLirası) bağış yapması şartı ile Ulaşacağını bildirdi…Şüpheliler A.B. ve N.B de SMA TİP 1 hastası İkbal KARDEŞ in bağış hesabına 6.000.00 TL(AltıbinTürkLirası)bağış yapması sonucu Uzlaşma sağlandı.

Tarafların Torbalı lı SMA hastası İkbal KARDEŞ e bağış yapılması sonucu uzlaşmalarından çok mutlu oldum.İkbal in biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.