SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oda üyeleri, SoruNet’te indirimli öğrenci okutabilecek

Bu haber 10 Mart 2023 - 0:49 'de eklendi.

Eğitimde indirim desteği sağlayacak protokol imzalandı

İlçenin başarılı eğitim kurumlarından olan SoruNet, Torbalı Ticaret Odası ile bir protokol imzaladı. Buna göre oda üyelerinin birinci derece yakınların yüz 30’a varan indirim verilecek.

DÜN atılan imzaların ardından Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “TTO ile Özel Sorunet Eğitim Kurumları arasında yapılan protokol gereği; üyelerimizin birinci derece yakınlarına yüzde 5’ten yüzde 30’lara varan eğitim ücreti indirimi sağlanacaktır.

0 232 502 30 73 ve 0 539 201 83 35 no’lu numaraları arayarak veya https://sorunet.dijitalegitim.net/ linki üzerinden iletişim kurabilirsiniz. üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

İMZAYI atan köklü ve başarılı eğitim kurumu olan SoruNet’in kurucu ortağı Nazmi Toklu ise protokolün hayırlı olmasını dilediklerini söyleyerek, ilçenin en kaliteli ve yenilikçi kurumlardan biri olduğunu, topluma faydalı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda ilerlemek için sürekli kendini yenileyen bir vizyona sahip olduğunu ifade etti. Yoklu: “Eğitim yolculuğu tesadüflere bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur. Biz, SoruNet Eğitim Kurumları olarak kaliteli, birikimli, inançlı seçkin eğitim kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle ve öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyor, yeniliyoruz. Kurumumuzun fiziki mekânları öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir. Çocuklarımıza kendilerini keşfedecekleri ortamlar ve materyaller sunarak kendilerini anlamaları, tanımaları ve ifade etmelerini sağlıyor, gözlemliyor ve onların ihtiyacı olan eğitimi, ilmi ve ahlaki bir çerçevede vermeye çalışıyoruz. Eğitimde indirim avantajı sağlayacak protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.