SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Ocean Pilates’ Ayrancılar’da açıldı

Bu haber 20 Kasım 2021 - 18:06 'de eklendi.

Dört yıllık mesleki deneyime ve pek çok sertifikaya sahip olan Uzman Pilates Eğitmeni ve Yaşam Koçu Betül Özateş, Ayrancılar’da açtığı pilates salonu ile Torbalılı kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak

DÖRT yıllık mesleki deneyime ve pek çok mesleki sertifikaya sahip olan Uzman Pilates Eğitmeni ve Yaşam Koçu Betül Özateş, Ayrancılar’da açtığı Ocean Pilates Studio ile Torbalılı kadınların iyi hissetmelerini sağlayacak. Beden Eğitimi öğretmeni mezunu olan Özateş’in açtığı pilates salonunda barbel, cahir, reformer, cadillac, bambıl, pilates topları, pilates lastikleri ile fonksiyonel antrenmanlar yapma fırsatı elde edecek olan Torbalılı kadınlar, 10 seans sonunda kendilerini daha iyi hissedecek, 20 seans sonunda daha iyi bir görünüme kavuşacak, 30 seansın sonunda ise yepyeni bir görünüme sahip olacaklar.

OLDUKÇA FAYDALI BİR AKTİVİTE

YENİ açtığı salonda kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacaklarını ifade eden Uzman Pilates Eğitmeni ve Yaşam Koçu Betül Özateş, “Pilates; güç, esneklik ve dengede artış, kaslarının şişkinleşmeden uzun ve zarif biçimlenerek güçlenmesi, gövdenin merkezini desteklemek üzere karın kaslarının gelişmesi, bedeni incinmeye daha az eğilimli hale getirecek etkili hareket biçimleriyle koşullandırmak, stres seviyesinde düşüş, enerji hissinde artış, doğru duruş hizasını sağlamak, daha güçlü ve esnek bir omurga yapısına kavuşmak, eklemlerin hareket alanı ve kabiliyetinde artış, kan dolaşımında artış, sırt ağrılarında azalma veya tamamen rahatlama sağlar. Bu nedenle oldukça faydalı bir aktivitedir. Biz de burada Torbalılı kadınların kendilerini iyi hissetmeleri ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşmaları için birlikte çalışacağız. Tüm kadınları salonumuza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

FEVZİ Çakmak Mahallesi, Koyuncuoğlu Caddesi, 31/A Ayrancılar adresinde bulunan Ocean Pilates Studio ile Instagram’dan @oceanpilatess profili üzerinden iletişim kurmak mümkün.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.