SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oburix, 50 TL kampanyasıyla herkesi doyuracak

Bu haber 29 Eylül 2023 - 23:04 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi girişindeki Dörtyol mevkiinde 8 yıldır hizmet veren Oburix Sandviç, yaptığı kampanya ile adından söz ettirecek. Özellikle öğrenci ve esnafların sevineceği kampanya hakkında işletmeci İbrahim ve Dilek Babacan çifti bilgi verdi.

GEL AL MAXİ fiyatını 50 TL’ye çeken işletmeciler, firmadan teslim alınacak tüm diğer siparişlerin tamamında da 50 TL fiyat uygulayacak. Ayrıca esnafların da, paket servis ile sipariş vermeleri halinde 50 TL fiyat geçerli olacak.

ESNAFLARIN PAKET SERVİS SİPARİŞLERİ SADECE 50 TL

ARTAN fiyatlara inat herkes yiyebilsin diye kampanya başlattıklarını anlatan Dilek Babacan, bu kampanya da özellikle öğrenci ve esnafları düşündüklerini belirtti. İşletmelerine gelerek sipariş alan tüm vatandaşların bu kampanyadan faydalanabileceğini ifade eden Babacan, esnafların da paket servis ile siparişlerinde bu fiyatın geçerli olduğu bilgisini verdi.

BU KAMPANYA EN ÇOK ÖĞRENCİLERE YARADI

OKULLARIN açılmasıyla birlikte öğrenci müşterileri sayısının tavan yaptığını ve artan fiyatlar nedeniyle alım gücünün yetmediğini söyleyen İbrahim Babacan ise, “Biz bu kampanya ile esnafımızın yanı sıra en büyük iyiliği öğrencilere yaptık. Onlar artık gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekler” şeklinde konuştu.

MENÜSÜNDE NELER VAR?

İŞLETMENİN menüsünde Maxi Karışık, Full Karışık, Ayvalık Tostu, Çeşme Kumru, Salamlı, Sosisli, Hamburger, Vapur Tostu, Sucuk Ekmek, Patates Cipsi, Patso ve Cheeseburger yer alıyor. Doyurucu özelliği ile bilinen bu yemekler Torbalı halkı tarafından çok seviliyor. Oburix Paket Servis: 0232 856 23 23 – 0 541 723 47 84

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.